Гнучкий смартфон Huawei Mate X за даними компанії надійде в продаж обмеженій кількості в вересні цього року.

Згідно з інформацією, новий телефон буде представлений під час конференції компанії Huawei протягом найближчих днів

Розробники відзначають, що з-за складної конструкції, компанія буде поставляти на ринок для продажу обмежена кількість смартфонів з-за проблем, пов'язаних з виробництвом і ланцюжками поставок.

Представники Huawei спочатку планували випустити Mate X у червні, але продажу були відкладені в зв'язку з поразкою конкуруючої розробки Samsung Galaxy Fold. Китайська компанія вирішила переробити свій складаний смартфон, щоб уникнути скандалу. Тепер телефон отримав всі необхідні сертифікати для виробництва, тому запуск телефону в Китаї не за горами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гаджет виконаний у форм-факторі. який компанія називає «Falcon Wing Design». У відмінність від конкурентів Samsung Galaxy Fold, він повністю складається без помітного зазору. Компанія стверджує, що використовується у телефоні система петель має патент і складається з понад 100 компонентів.

Huawei Mate X отримає великий 8-дюймовий екран з дозволом екрану 2480×2200 пікселів і співвідношенням сторін 8: 7,1 при розгортанні з тонкими рамками. У складеному вигляді він перетворюється в телефон з двома дисплеями — одна сторона має 6,6-дюймовий (2480×1148 пікселів) дисплей 19,5: 9, а інша 6,38-дюймовий (2480×892 пікселів) дисплей 25: 9.

Смартфон побудований на процесорі Kirin 980, в поєднанні з 8 ГБ оперативної пам'яті і 512 ГБ пам'яті. Він підтримує дві SIM-карти, але тільки SIM 1 підтримує 5G. Гаджет поставляється з 7 - нм сучасним модемом Balong 5000, який забезпечує підтримку 5G.


Нагадаємо, за словами майбутнього нардепа, в "Слуги народу" немає одноосібної думки.


Як повідомляв раніше Знай.uа, всю Україну шокувало різке загострення ситуації на Донбасі.

Також Знай.uа писав про те, що режим Петра Олексійовича наочно показали в Мережі.

<цифра>