Китайська корпорація Huawei готує до виходу флагманський смартфон Huawei Mate 30, який покажуть на офіційному релізі в жовтні 2019 року.

Основна камера Huawei Mate 30 отримає відразу три сенсора, два з яких будуть мати дозвіл в 40 мегапікселів.

Головний 40-мегапіксельний датчик буде мати розмір 1−1,15″ і діафрагму f/1,4. Також він отримає кольоровий фільтр RYYB, як P30 Pro. Друга камера на 40 МП буде ширококутної з кутом 120 градусів. Розмір цього сенсора 1,17″. І, нарешті, третя камера телеоб'єктив на 8 МП з п'ятикратним оптичним зумом.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Також компанія зареєструвала торгові марки AirGlass і SuperSensing Camera. Судячи за даними, AirGlass — це додатковий захист, яка буде встановлена на екран замість вже звичного для телефонів скла Corning Gorilla Glass. Другий бренд торкнеться нові камери.

На сайті розробників вже викладені рендери пристрою. На них видно, що блок головної камери Huawei Mate 30 за формою круглий, він включає в себе три датчика зображення і світлодіодний спалах.

лівому верхньому куті знаходиться,швидше за все, динамік, під яким розташовується ще один датчик. Можливо, це лазерний помічник автофокусу. Таке дизайнерське рішення за розташування другого стереодинаміки є новим для даної лінійки смартфонів.

Нагадаємо, місцеві жителі бояться, що Україна не прийме їх назад .


Як повідомляв раніше Знай.uа, Софія Лыскун виграла ЧЄ воду і завоювала олімпійську ліцензію в Токіо-2020.


Також Знай.uа писав про те, що СБУ просять перевірити інформацію про закупівлю державним підприємством "Центренерго" вугілля з окупованих районів Донбасу.