Потоковий сервіс Apple Music, з моменту свого запуску і донині, користується великою популярністю серед користувачів. Якщо говорити про темпи зростання, то музична платформа від Apple вже перевершила свого головного конкурента - Spotify. Правда, навіть платного сервісу від Apple є куди рости, і про це подумав один з користувачів мережі, який розписав, чого б йому хотілося бачити в популярному музичному сервісі.

За словами ентузіаста, він користується сервісом Apple Music вже багато років і встиг сформувати певну точку зору. Ось які зміни пропонує користувач.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Зараз Apple Music не надає слухачам якусь інформацію, крім назви пісні, виконавця і тексту самої композиції. Це нікуди не годиться — в інтерфейс слід додати допоміжну вкладку, в якій будуть зазначені повні відомості про пісні та її творців. У теорії, це дозволить користувачам дізнаватися більше інформації про музичних групах, а також про піснях, і як вони створювалися.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.