Компанія ZMI, яка є партнером Xiaomi і виробляє портативні акумулятори для відомої китайської компанії, представила новий гаджет. Звичайно ж, це не просто черговий ліхтарик, який вміє тільки світити, і заряджатися.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Портативний ліхтарик ZMI отримав корпус з алюмінієвого сплаву. Сам ліхтарик отримав світлодіод Cree, який гарантує роботу до 100 000 годин при яскравості 500 лм. Цього більш ніж достатньо, щоб зробити всі свої справи в темряві. Звичайно ж, ліхтарик не підведе вас в самий невідповідний момент, судячи з тривалості “життя”.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому максимальна дальність світла становить 110 метрів, а користувачам доступні 5 рівнів яскравості. Управління здійснюється однією кнопкою: тривале натискання включає і відключає ліхтарик, а короткі змінюють рівень яскравості. Подвійне натискання включає найяскравіший світло. Режим SOS включається потрійним натисненням. За девайс попросять лише 18 доларів.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.