Компанія Apple почала випуск власних віртуальних карт Apple Card, повідомляє Reuters.

Кредитна карта розроблена спільно з банком Goldman Sachs. У вівторок компанія почала розсилати запрошення зареєструвати картку обмеженій кількості власників iPhone, які раніше подали заявку на її отримання. Щоправда, навіть після того, як карта стане доступною кожному бажаючому, для українців вона все ж залишиться недоступною.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відкрити таку карту можна через додаток Apple Wallet. Через кілька хвилин після реєстрації нею можна буде користуватися через сервіс Apple Pay. Крім віртуальної, можна отримати і титанову картку, на яку буде завдано номер рахунку. Правда, про захист коштів поки немає ніякої інформації. Будемо сподіватися, що при втраті телефону власник не залишиться без грошей.

Агентство відзначає, що вся інформація, зокрема про витрати, зберігається безпосередньо на пристрої, а не на серверах Apple. Компанія також обіцяє, що Goldman Sachs не буде продавати дані третім сторонам для маркетингу та реклами.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.