В Чечні уфологи зловили дивного прибульця - дорослого свинорила, який зовні нагадує порося. За словами очевидців, дивне створіння ховалася в кущах і боялося людей.

Чоловіки, які виявили свинорила вважають, що ховався він досить довго. Саме через голод прибулець і наважився вийти з укриття, передає VladTime.

В соцмережах прибульця вже встигли прозвати Доббі, через його схожості з персонажем з відомого фільму про чарівників. Істоти схожі зростом приблизно 1 метр, а також великими вухами. Однак у цього "космічного Доббі" також є поросячий хвіст, дуже довгі пальці і гострі кігті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Уфологи кинули всі сили на пошуки свинорила, адже після зустрічі з людьми він так злякався, що втік в зарості міста.

Експерти переконані, що прилетів прибулець з Юпітера, точніше з планети, яка замінює гігантові ядро.

"Ця планета прихована під щільними шарами атмосфери Юпітера, тому температура там набагато нижча, а гравітація вища. У іншому ж вона схожа на Землю, такий же розмір і структура, тому її цілком можуть населяти розумні істоти невисокого зросту з дуже розвиненими пальцями." пишуть уфологи

За словами експертів, Доббі потрапив на Землю через портал на південно-західній околиці Грозного. Там місцеві жителі повідомляли про дивне явище.

"Це портал або космічний ліфт, який з'єднує планету всередині Юпітера з таємними базами в горах Чечні. Але, ймовірно, свинорил Доббі неправильно ввів координати кінцевої точки або заблукав у горах після грози і опинився на вулицях міста." уклали експерти

Нагадаємо, в Україні планують легалізувати азартні ігри, а саме - казино.

Як повідомляв раніше Знай.uа, перлині моря подарують нові потужні крила.

Також Знай.uа писав про те, що камера майбутнього смартфона шокувала користувачів.