В даний час США стурбовані створенням гіперзвукового зброї, яке повинно стати американським відповіддю на аналогічні розробки Росії і Китаю.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Вашингтоні впевнені, що вже в 2020 році Москва і Пекін отримають в своє розпорядження гіперзвукову ракету з потенційно ядерних бойових оснащенням. У США сподіваються, що зможуть наздогнати ці країни у створенні зброї.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В найближчі п'ять років Збройні сили Сполучених Штатів планують витратити 10,5 мільярда доларів на програми створення наступального і оборонного гіперзвукового зброї. Звичайно ж, сума не така вже й точна, але оцінити приблизну вартість такої розробки все ж можна.

Що стосується ракети, вона буде середньої дальності з гиперзвуковым глайдер в головній частині, призначену для запуску існуючими атомними підводними човнами (АПЛ) типів Ohio та Virginia. Це означає, що такі ракети будуть стоять на озброєнні саме на підводних човнах. Гиперзвуковая ракета зможе уникнути збиття з траєкторії польоту за допомогою величезній швидкості за рахунок глайдера на носовій частині.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.