Черговий такий патент був виявлений на просторах Світового відомства інтелектуальної власності, який був поданий в серпні минулого року і лише 6 серпня 2019 року компанія отримала схвалення. Щоправда, досі невідомо, чи з'явиться смартфон на прилавках. Раніше Xiaomi повідомляла, що може відмовитися від бренду Pocophone, щоб уникнути конкуренції з Redmi.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Xiaomi хоче створити майже повноекранний мобільник, де фронтальну камеру вбудували в круглий отвір в екрані на зразок деяких моделей Samsung і Honor. “Дірка” може бути, як в правому, так і лівому кутку або посередині верхньої частини екрану. Правда, повністю позбутися від вирізу на екрані у компанії поки не виходить.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ілюстрації також показують основну камеру з трьома датчиками, розташованими вертикально по центру задній панелі. Сканер відбитків пальців не стали інтегрувати дисплей, а відправили його на тильну сторону.

Звичайно ж, судячи по дизайну, він дуже нагадує свого попередника, який і донині користується величезною популярністю.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.