Раніше повідомлялося, що Xiaomi готує до анонсу 5G-версію флагмана Mi 9, а сьогодні новинку помітили в базі даних китайського регулятора TENAA. Сертифікація, як зазвичай, розкрила зовнішній вигляд і докладні характеристики пристрою. Проте, особливих змін у цій модифікації не з'явилося. Хіба що 5G мережа додали.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Змін в дизайні не буде - це все той же Xiaomi Mi 9, а ось деякі специфікації відрізняються. Новинку оснастять більш потужним чіпом Snapdragon 855 Plus з розігнаною частотою до 2.96 ГГц. Крім цього, Mi 9 5G отримає акумулятор на 4000 маг, замість 3300 маг у звичайній версії. Також апарат матиме три модифікації пам'яті: 6/64 ГБ, 8/128 ГБ і 12/256 ГБ. Звичайно, ціна смартфона буде набагато вище, але така ціна за потужний топовий процесор і підтримку мережі нового покоління.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли гаджет з'явиться на прилавках - невідомо. Швидше за все, це відбудеться до кінця 2019 року.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.