Як відомо, днями відбувся анонс флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 10, а захід, присвячений презентації, пройшло в Нью-Йорку, США. Новинка отримала новітнє технічне оснащення, сучасний зовнішній вигляд та інші особливості, у тому числі підтримку мереж 5G в “старшої” найбільш дорогий версії. Проте все пішло не так, як планувалося в компанії. У мережі розгорівся скандал на тлі того, що компанія видалила всі рекламні ролики, в яких компанія висміювала Apple за відсутність 3.5 мм роз'єму в смартфонах.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тепер же у фірмових флагмани південнокорейської корпорації немає цього самого аудіороз'єми. Проте, користувачі все пам'ятають, і нагадали про це корпорації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, як виявилося, це далеко не єдина помилка південнокорейської корпорації. Як стало відомо від уважних користувачів, у своїх офіційних промо-роликах, які показуються по всьому світу, компанія Samsung в самому початку запевняє, що в Galaxy Note 10 використовується “нержавіюча сталь і скло”. Тим не менш, це жорстокий обман, який представники бренду поспішив списати на помилку. Виявляється, що в корпусі гаджет використовується алюміній. Так, він теж не піддається корозії, але він помітно дешевше нержавійки.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.