Компанія Volkswagen продала анонімному американському колекціонерові за 75 млн. доларів унікальний автомобіль Rolls-Royce 40/50 HP 1907 року випуску. Це найбільша ціна, яка коли-небудь була запропонована за автомобіль. Схоже, цей рекорд не зможуть побити найближчим часом. Навіть елітні суперкари не можуть зрівнятися за ціною з раритетними і рідкісними екземплярами застарілих по всім параметрам авто.

Коли-то цей сріблястий Rolls-Royce 40/50 HP належав главі компанії Rolls-Royce Клоду Джонсону. З-за кольору, а також з-за того, що для свого часу це був дуже тихий автомобіль, Джонсон називав його “Срібним привидом” (Silver Ghost). Втім, нічого такого незвичайного, на перший погляд, тут немає.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Автомобіль оснащений рядним шестициліндровим карбюраторним двигуном рідинного охолодження. Його потужність - 80 к. с. Трансмісія - 3-ступінчаста механічна (після 1913 року, до речі, використовувалася вже 4-ступінчаста трансмісія). Салон оброблений шкірою і деревом.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.