За підсумками 2018 року Норвегія стала єдиною країною, де в секторі продажів нових машин електромобілі обігнали звичні транспортні засоби з ДВС. За кількістю електрокарів на душу населення Норвегія - світовий лідер. Звичайно ж, у цій країні лідирує Tesla, але незабаром у неї з'явиться гідний конкурент.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Fresco Motors - стартап, який планує змагатися з Tesla. Перша модель називається Fresco Reverie. Судячи по габаритам, вона трохи менше Tesla, але в цілому нагадує творіння Маска.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ми поки нічого не знаємо про потужності силової установки і дальності ходу Fresco Reverie, але виробник обіцяє розгін до 100 км/год всього за 2 с і максимальну швидкість 300 км/ч. Судячи по характеристиках, цей електрокар можна сміливо назвати спорткаром. Звичайно, якщо проект втілиться в життя. Наразі ж нам залишається роздивлятися небагатослівні рендери, на яких зображений автомобіль, досить безсоромно нагадує Tesla Model S. Про ціни і дату виходу першого автомобіля поки немає ніяких подробиць.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.