1 вересня на Землі настане кінець світу. Такий прогноз зробили астрономи, які спостерігають за астероїдаси, що,за словами вчених, на шаленій швидкості несуться до нашої планети.

А уфологи заявили, що в день знань Нібіру планує здійснити смертельну атаку на землян, - пише "Главред".

За підрахунками вчених, 31 серпня 2019 року небо буде "нафаршировано" камінням з космосу, а наступного дня, 1 вересня, вони масово почнуть падати на Землю. Град з астероїдів, як переконують вчені, перетворить Блакитну планету на місиво.

астероїди

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вчені пояснюють, що вся Сонячна система знаходиться в кулі, стінки якого складаються з астероїдів. Цей шар прийнято називати хмарою Оорта. Інколи астероїди зриваються під впливом магнітного поля Сонця.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але після того, як наприкінці липня повз Землю пролетів досить великий болід, дослідники космосу всерйоз запанікували. Справа у тому, що навіть потужні прилади NASA та інших космічних агентств не змогли його вчасно вистежити.

Виявилося, що хмара Оорта почала звужуватися навколо Землі. На це вказує різке збільшення метеоритної активності.

За прогнозами астрономів, астероїди засиплять Землю за лічені тижні і станеться це 1 вересня в 07:22 за Гринвічем (09:22 МСК).

Поки офіційна наука мовчить, уфологи вже повідомили про свої передбачення. За їх словами, черв'як-різник з Нібіру піднявся на поверхню не просто так, а перед кінцем світу.

Уфологи наполягають, що російські рибалки зловили "вісника з палацу короля драконів", а це означає, що головна зброя Нібіру найближчим часом знищить Землю.

Нагадаємо, раніше величезний інопланетний монстр причаївся на дні Чорного моря.

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 найзагадковіших знахідки, які заганяють археологів в глухий кут.

Також Знай.ua писав про те, що повідомляв, що на Харківщині наткнулися на страшну знахідку, отетеріло все село.