Глава компанії Tesla Ілон Маск вже неодноразово розповідав про переваги електрокарів перед традиційними паливними рішеннями. У своєму новому заяві він назвав звичні двигуни внутрішнього згоряння "минулим століттям" і провістив їм незавидну долю музейних експонатів. Втім, все до цього і йде, так як кількість електрокарів на дорозі щорічно збільшується, а авто на бензині стає все менше.

У своєму Twitter-акаунті ексцентричний мільярдер заявив, що традиційні силові установки транспортних засобів – не більше ніж "перехідний захоплення", яке скоро буде круто виглядати хіба що в музеї". Втім, заперечувати йому не станемо. Наприклад, Toyota взагалі тестує автомобілі на водні, що донині є рідкістю.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відзначимо, він навіть порівняв їх з паровими двигунами, натякнувши на старіння технології в порівнянні з електричними приводами.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.