Нерідко у мільярдерів в гаражі знаходяться один або більше суперкарів. Часто там є кросовер, седан, мінівен (опціонально — для великої сім'ї), комфортний GT і, нарешті, суперкар. Втім, один з бізнесменів вирішив змінити цю тенденцію, і купив відразу 5 однакових суперкарів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нетривіальну покупку зробив японський бізнесмен, який придбав п'ять W Motors Fenyr Supersport з 10 авто, підготовлених в лімітованої серії. Кожен з них має власний колір і оцінюється приблизно в 1,5 млн доларів. Відповідно, загальна сума наближається до 7,5 млн. Схоже, він не хотів, щоб хто-то отримав кілька екземплярів цього автомобіля, і він вирішив викупити відразу 5 штук. Вони повністю ідентичні, і різниця тільки в кольорі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ліванські суперкари - точно вибір людей, хто хотів би виділитися в потоці. Погодьтеся, п'ять Ferrari або Lamborghini виявилися б більш масовим і передбачуваним вибором. Але коштували б дешевше!

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується характеристик, Fenyr Supersport оснащується рядним шестициліндровим двигуном об'ємом 3,8 л потужністю 780 л. с. Згідно заявам виробника, на розгін до 100 км/год йде менше 3 с, а максимальна швидкість досягає 400 км/ч.

Поки невідомо, навіщо одній людині відразу 5 елітних автомобілів, та ще й однакових.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.