Радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон заявив, що Росія розробляє гіперзвукову зброю, грунтуючись на вкрадених у США технологіях. Схоже, назріває скандал, так як США першою почала розробку гіперзвукового зброї.

Про це він сказав в інтерв'ю Голосу Америки.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Болтон заявив, що США відомо більше, ніж він може сказати, але вибух під Северодвінську є прикладом того, що Росія намагається домогтися технологічного прогресу у своїх можливостях щодо створення засобів доставки ядерної зброї. Звичайно, у Росії не вийшло приховати факт розробки такого виду зброї, і це вилилося в справжню катастрофу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щось пішло не так, але це демонструє, що, хоча економіка Росії приблизно дорівнює економіці Нідерландів, вона досі витрачає на оборону, щоб не тільки модернізувати свій ядерний арсенал, але і створити нові види засобів доставки, гіперзвукові планують носії, гіперзвукові ракети, багато в чому вкрадені з американських технологій", - заявив Болтон.

Подивимося, що на це скажуть в Росії, і як спробують виправдатися за розробку такого роду зброї.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.