Vivo готує до виходу флагманський смартфон NEX 3 з так званим дисплеєм-водоспадом. Днями менеджер по продукції компанії Лі Сян (Li Xiang) опублікував фото передньої панелі пристрою з сильно закругленими краями з боків. Сьогодні ж у мережу злили рендери цього смартфона зі всіх сторін, які показали головні особливості девайса.

На зображеннях демонструється Vivo NEX 3 з безрамковий екраном без будь-яких вирізів і отворів. Висувного модуля фронтальної камери теж не видно - судячи з усього, інженери компанії вирішили зробити камеру вбудовану в дисплей. Подивимося, як це буде виглядати в реальному житті.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Верхня і нижня межі виглядають неймовірно тонкими, хоча треба розуміти, що це всього лише ескіз, і в реальності вони можуть змінитися в розмірах. На верхньому торці є динамік, мікрофон і роз'єм 3,5 мм для навушників. Не менший інтерес викликає тильна сторона смартфона. Там розташований блок з трьох камер, виконаний у вигляді циферблата наручних механічних годинників. Саме ці камери і стануть головною фішкою телефону.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.