Після великої хвилі скорочень Meizu планує випустити ще один смартфон. Причому це буде не бюджетний апарат, а флагман, який буде здатний на рівних позмагатися з Xiaomi і його топовими смартфонами. Новинка отримала назву Meizu 16s Pro і буде анонсована 28 серпня на спеціальному заході в Китаї. Схоже, компанія попіталась зібратися з усіх сил і випустити смартфон, який може затьмарити флагманські смартфони від Xiaomi.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

днями Meizu 16s Pro засвітився в базі бенчмарку AnTuTu, де набрав рекордну кількість балів за всю історію серед Android-смартфонів - 464 411. Докладний аналіз технічних характеристик підтверджує, що смартфон працює на чіпсеті Snapdragon 855 Plus у поєднанні з графічним процесором Adreno 640. На борту є 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ пам'яті, і на сьогоднішній день це рекордні показники, які не зміг досягти навіть Samsung Galaxy Note 10, який показали публіці тижнем раніше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Судячи з злитим рекламних знімків, апарат має потрійну основну камеру з модулями, розташованими вертикально. Про можливості камери поки що невідомо, як і ціною, але гаджет точно покажуть до кінця літа.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.