Як стало відомо від офіційного джерела, за весь життєвий цикл ігрової приставки Sony PlayStation 4, а такий налічує вже майже шість років, дана консоль встигла стати вкрай популярною у всіх відносинах. Виробник з гордістю заявив, що йому вдалося встигнути продати 100 млн примірників, і цього рекорду не зміг домогтися ніхто з конкурентів. тепер же стало відомо, що популярна консоль отримає безкоштовно 40 топових ігор, і це справжнє свято для користувачів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Якщо власник консолі PS4 хоче пограти в яку-небудь відеогру, він обов'язково повинен її собі придбати. Враховуючи, що цінник часто перевищує 700 гривень, не кожен користувач може собі дозволити придбати будь-ігровий проект.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На його підставі тепер користувачі можуть використовувати підписку EA Access, оплачуючи яку можна грати у величезний перелік різних відеоігор без додаткових витрат, причому як в частині однокористувацького режиму, так і в частині мультиплеєра. До того ж, ціна цілком прийнятна.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.