Компанія Skoda представила Kamiq GT, який здивує публіку своїм зовнішнім виглядом і можливостями.

За аналогією з Skoda Kodiaq GT, маленька Шкода Камик отримала “спортивний” модифікацію. Варто відзначити, що китайський Kamiq відрізняється від глобальної моделі з тим же ім'ям трохи більше, ніж повністю. Приміром, автомобіль побудований на абсолютно іншому корпусі. Втім, менш бюджетним він від цього точно не стане.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Кузов у Skoda Kamiq 2020 в модифікації GT новий і виглядає більш спортивно і сучасно, ніж стандартний кросовер для китайського ринку.

Тепер, що стосується мотора, новинку оснастять 1,2-літровим бензиновим турботором на 116 к. с. (175 Нм) і атмосферних 1,5 потужністю 110 л. с. (150 Нм). Що стосується цін, європейська версія автомобіля обійдеться в 15 тисяч євро.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.