Прототип серійного електрокара Porsche Taycan скоїв 24-годинний заїзд на тестовій трасі Нардо в Італії. Звичайно ж, не обійшлося і без видовищних фото, так що тепер кожен може розглянути автомобіль зі всіх сторін.

Електрокар проїхав майже 3,5 тисячі кілометрів. У заїзді брали участь шість тест-пілотів Porsche.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Електрокар йшов на швидкості від 195 до 215 км/год і робив тільки короткі технічні зупинки для підзарядки акумуляторів і зміни водіїв. У Porsche відзначають, що електромобілі до запуску в серію, запланованого на наступний рік, пройдуть близько 6 млн км по всьому світу. Porsche Taycan укомплектують двома електромоторами – по одному на передній і задній осі. Це дозволить збалансувати автомобіль, а також поліпшити його характеристики і динаміку розгону.

Повідомляється, що автомобіль представлять вже зовсім скоро - 4 вересня, так що саме час оновити свій автомобіль.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.