British Petroleum готується представити придатний до комерційної експлуатації прототип батареї для електромобілів, які можна зарядити буквально за 5 хвилин. Розробка належить не самої BP, а ізраїльському стартапу StoreDot. Схоже, у Маска з'явився конкурент. На сьогоднішній день поки ще нікому не вдавалося створити батарею з такої швидкої підзарядкою. Звичайно ж, зробити це не так вже й просто.

Зараз BP активно встановлює зарядні станції середньої потужності в Китаї (60 кВт) та високопотужні (150 кВт) у Німеччині та великій Британії. А придбання Chargemaster в червні минулого року дозволило їй отримати мережу з 6,5 тис. зарядок у Великобританії.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ізраїльтяни не так давно продемонстрували можливості своєї технології, зарядивши електричний скутер Torrot за 5 хвилин до 100%. Тоді як в технічних характеристиках мопеда зазначено, що повна зарядка займає 4 години. Цілком можливо, що такі акумулятори з'являться як в скутерах, так і в електрокарах. Не виключено, що вони з'являться і в автомобілях Tesla.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.