Американський аерокосмічний гігант Boeing модернізує унікальний вертоле, що використовуються для спеціальних операцій армії США в рамках програми Mission Enhanced Little Bird (MELB).

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

По суті, це легкий ударний вертоліт, розроблений у тісній співпраці з операторами SOF і розробниками бойових машин. Судячи по зовнішньому вигляду, вертоліт здатний знищувати наземні цілі за допомогою ракет.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Програма MELB охоплює модернізацію основних компонентів вертольота A / MH-6 Little Bird для підвищення запасу міцності, управління польотом і оновлення кабіни.

Вдосконалений вертоліт отримав нові лопаті несучого гвинта, подовжену хвостову балку, нову задню коробку передач. Це дозволить вертольоту стати більш маневреним, що дасть перевагу на полі бою.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.