Не секрет, що 3 вересня Nissan Juke покажуть публіці. Проте компанія вже зараз злила в мережу живі фото новинки, причому в повний зріст. Незважаючи на камуфляж, з дизайном вже все зрозуміло. Відразу відзначимо, що автомобіль не так сильно змінився, як цього очікували користувачі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити більш підтягнутий силует, але менший акцент на роздутих колісних арках. Верхні смужки денних ходових вогнів стали більш вузькими, а розмір передньої решітки збільшився. Задні ліхтарі, схоже, знайшли просту горизонтальну форму. Втім, він виглядає трохи красивіше свого попередника, який не користувався величезною популярністю на ринку із-за дивних ліній дизайну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Важливо, що багажник Ніссан Джук 2020 ширшими, ніж у попередника - 422 л проти 354 к. Також автомобіль став трохи крупніше і легше, а якість оздоблювальних матеріалів в салоні покращився. Це теж стане величезним плюсом для автомобіля, який славився не самим містким багажником серед своїх побратимів.

Про ціну поки говорити рано.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.