На YouTube-каналі автомобільної тематики “КРУЇЗ БЕЗ КОНТРОЛЮ” з'явилося нове відео з оглядом Volkswagen Tiguan. Головною особливістю каналу в тому, що на відео не буде незрозумілих цифр та складних технологічних аспектів, в яких не потрібно розбиратися власнику авто. Тільки корисна інформація і приємний відеоконтент.

“Розповімо про технічні характеристики, знайдемо плюси і мінуси цього німецького автомобіля. Від огляду з нашої чудової ведучою Оленою неможливо відірвати очей” - повідомляється в описі відео.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім огляду цього авто, на каналі є кілька цікавих відео, в яких є навіть Tesla Model S і Toyota Camry. Рекомендуємо підписатися.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.