Вже в наступному місяці має вийти новий флагман Xiaomi - Mi Mix 4. Однак у мережі з'явилася інформація про те, що компанія змушена перейменувати лінійку Mi Mix. До того ж, змінити назву компанію змусили.

За інсайдерською інформацією, в Китаї є компанія, яка володіє правами на бренд Mix. Торгову марку вона зареєструвала на два роки раніше, ніж Xiaomi. Тому тепер Xiaomi отримала судову заборону на використання Mix в своїх гаджетах. Таким чином, доля Mi Mix 4 (або, принаймні, його назви) поки під питанням. Мабуть, недарма китайці так не люблять цифру 4. Однак, смартфон все ж вийде, але під іншою назвою. Можливо, і для європи приготують якусь окрему модифікацію, за типом Redmi.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, саме Xiaomi Mi Mix 4 приписують камеру зі 108-мегапіксельним датчиком ISOCELL Bright HMX, що Samsung представила минулого тижня. Коли покажуть Mi Mix 4 - покаже час.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.