Джерела опублікували першу фотографію нового смартфона Nokia 7.2, який повинен бути представлений виробником на початку вересня цього року.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Роздільна здатність фотографії настільки висока, що можна без проблем розглянути всі модулі основної камери і навіть порошинки на корпусі. У круглому блоці основної камери також знаходиться світлодіодний спалах. Під камерою розташовується звичний дактилоскопічний датчик.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Nokia 7.2 раніше був помічений у базі даних Geekbench, в результаті чого ми знаємо, що смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 660 і має 6 ГБ оперативної пам’яті.

Також відомо, що головний датчик зображення має роздільну здатність 48 Мп, екран отримав краплеподібний виріз під фронтальну камеру, смартфон має роз’єми USB-C і 3,5 мм для навушників.

Nokia 7.2 покажуть на IFA 2019.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.