Виробник чохлів Olixar представив кейси для iPhone 11 Pro з отвором під маленький Apple Pencil. Схоже, компанія впевнена, що смартфону додадуть підтримку сенсорного стилуса, але це малоймовірно, так як витоків на цю тему поки що не було, а до презентації смартфона трохи більше двох тижнів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чутки на цю тему були, але не від перевірених джерел. Сам чохол виглядає дивно з-за розташування Apple Pencil на задній стороні. Ймовірно, таке рішення не практичне, так що все може змінитися ще до виходу девайса, який відбудеться в перших числа вересня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виробники чохлів зазвичай демонструють дизайн айфонів за декілька місяців до презентації. Але конкретно цей аксесуар, швидше за все, створений з метою залучення уваги до бренду.

Тим не менш, чохол вже можна попередньо замовити за $24,99. Коли девайс будуть продавати офіційно не повідомляється.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.