Німецька стартап Volocopter представив свою першу розробку для комерційного використання - VoloCity. Це літаюче таксі, яке може перевозити двох чоловік з ручною поклажею на відстані до 35 км зі швидкістю до 110 км/год. Замість вертолітних гвинтів він оснащений роторами, які видають менше шуму. Як і будь-який інший сучасний концепт, літальний апарат виглядає дуже футуристично.

Щоб користувачі не сумнівалися в ідеї літаючого таксі, у компанії розповіли, що при проектуванні вони керувалися стандартами, встановленими Європейським агентством з авіаційної безпеки. Це означає, що апарат пройде всі перевірки безпеки перед тим як приступати до роботи і впровадження в міську інфраструктуру.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Перший прототип пристрою провалив випробування, тому механізм VoloCity додали додаткову штангу для забезпечення більшої стійкості під час польоту.

Volocopter повідомляє, що планує провести перший політ в Сінгапурі в кінці року. Там компанія покаже “всі можливості нового пристрою”. Залишилося тільки дочекатися відео з польотом від компанії.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.