Новий чохол дизайнера Сеока Мьонг Канга не тільки буде захищати майже всі флагманські пристрої від падінь, подряпин і тріщин, але і інформацію їхніх власників від непотрібних глядачів. Схоже, цей девайс можна сміливо назвати чохлом майбутнього, якщо врахувати, що в громадському транспорті деякі пасажири люблять заглядати в чужі екрани.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кейс являє собою силіконовий бампер, але замість звичної цільної конструкції, ззаду він оснащений склом, яке забезпечує видимість екрану тільки практично під прямим кутом. Це значить, щоб бачити інформацію на екрані, потрібно тримати смартфон прямо перед очима.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ті ж, хто спробує дивитися з боку, будуть бачити лише чорний екран.

Ще однією перевагою PhoneGlass є вбудований фільтр синього кольору, який помітно знижує навантаження на очі. Чохол продається в двох варіантах: тільки бампер і захисне скло і повний захист з металевого кейса, що кріпиться ззаду на магнітах. Про ціни поки говорити рано.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.