Скоро відкриється щорічна міжнародна виставка електронних споживачів IFA в Берліні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Згідно минулого практиці, Sony Mobile представить на цій виставці флагман нового покоління Xperia. Нагадаємо, що презентація містить 5 вересня, так що свмое час представити новий флагман від компанії Sony, справи у якої йде не так гладко на ринку смартфонів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За повідомленнями ЗМІ, з'явилося три нових флагмана Sony. Версія 5G оснащена 6,5-дюймовим 4K-дисплеєм, 6,1-дюймовим дисплеєм FHD + і 5,7-дюймовим телефоном з невеликим екраном. У звіті наголошується, що Sony Xperia 2 оснащена флагманської платформою Qualcomm Snapdragon 855 Plus з об'ємом пам'яті до 8 ГБ.

Так, характеристики будуть флагманськими, ось тільки про ціну поки говорити рано. Проте, є дуже велика ймовірність, що крутий екран, топовий процесор і підтримка 5G змусять виробника підняти цінник вище 1000 доларів, що точно негативно позначиться на популярності девайса.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.