Компанія BMW випустила купе-кросовер X6, який покритий спеціальною фарбою, що поглинає 99 відсотків світла. Це покриття на сьогоднішній день є самим чорним на планеті. Втім, таке задоволення не з дешевих, і звичайна фарба явно буде дешевше.

Нові фотографії BMW X6 2020 року опубліковані напередодні публічного дебюту кросовера, який відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні. Його ключовий родзинкою є покриття Vantablack VBx2. Речовина поглинає більше 99 відсотків видимого світла, що робить його самим чорним в світі. Втім, поки невідомо, як фарба буде себе вести в реальності. Можливо, вона буде залучати птахів, або ж пил, подряпини будуть дуже виділятися на тлі цього чорного кольору.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ідея авторів полягала в тому, щоб створити максимально приховану від очей модель. Замість того, щоб використовувати камуфляж або додаткові панелі, цей неймовірно темний колір повинен ускладнити розпізнавання стилю кросовера.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.