Мільярдер і засновник компанії SpaceX Ілон Маск запропонував нагріти атмосферу Марса за допомогою виведених на орбіту планети системи дзеркал. Схоже, ця затія здається більш реальною, якщо порівнювати її зі скиданням декількох ядерних бомб на поверхню червоної планети.

Про це бізнесмен написав у Twitter, запропонувавши користувачам обговорити питання та запропонувати свої варіанти.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Маск припустив, що клімат Марса можна зробити більш м'яким, якщо спрямовувати на планету сонячне світло за допомогою дзеркальних супутників. "Можливо, має сенс нагріти атмосферу Марса за допомогою тисяч супутників-відбивачів, а не "штучними сонцями", - припустив він. У разі, якщо клімат на Марсі все-таки зміниться, колонізація планети стане більш реальною.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.