До Землі рухається величезний астероїд, який за даними NASA пролетить поблизу нашої планети в суботу, 14 вересня. Вчені заявляють, що діаметр цього астероїда 2000 QW7 становить 290-650 метрів.

До речі, це розмір дорівнює найвищим хмарочосам у світі. Так, висота найвищої будівлі, хмарочоса Бурдж-Халіфа, який розташований в Дубаї – 828 метрів, а друга по висоті Шанхайська вежа має висоту 632 метри.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Небесне тіло рухатиметься зі швидкістю 23 тисячі кілометрів на годину. За словами фахівців, небезпеки для мешканців планети цей астероїд не несе, оскільки 14 вересня він пролетить на відстані 5,3 мільйона кілометрів від Землі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, у NASA показали найкращі пляжі з Космосу.

Як повідомляв портал Знай.uа, NASA попереджає, що до нашої планети наближається гігантський астероїд

Також портал Знай.uа писав, що Puma і NASA випустила унікальні кросівки.