Компанія Tesla оголосила про запуск страхової послуги - Tesla Insurance. Компанія Ілона Маска пропонує клієнтам страховку за ставками нижче ринкових на 20%, а іноді і на 30%. Приємна новина для тих, хто любить страхувати своє життя, а потім не вести війну зі страховими компаніями.

Про це компанія написала у своєму офіційному блозі. Tesla Insurance пропонує комплексне покриття та управління претензіями для підтримки клієнтів в Каліфорнії, йдеться в повідомленні. В майбутньому географія послуги страхування пошириться і на інші штати. Можливо, коли Tesla офіційно з'явиться на території України, ця послуга стане доступною і для нас.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Оскільки компанія краще за інших знає свої автомобілі, Tesla Insurance може використовувати передові технології, безпека і справність свого транспорту, щоб забезпечити страхування дешевше. Втім, воно не безкоштовно, і за страховку доведеться заплатити, хоч і не таку величезну ціну.

Власники Tesla можу купити поліс за одну хвилину через інтернет. Розцінки можна запросити до покупки машини, після того, як їй буде присвоєно ідентифікатор VIN.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.