Журналістам авторитетного німецького видання Auto Motor und Sport вдалося дізнатися сенсаційні подробиці про майбутнє, сьоме за рахунком покоління розвізного автомобіля Volkswagen T7. Зазначимо, що цей автомобіль вже встиг стати легендарним через приємного дизайну та надійності.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Автомобіль побудували на новій платформі, яка допоможе впровадити версії з гібридною силовою установкою. А ось 100-відсоткового електромобіля не передбачається - його замінить у 2022 році электрофургон, прообраз якого можна побачити в нещодавно представленому концепті I. D. Buzz. Втім, це станеться аж через 3 роки, так що доведеться почекати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

По зовнішності можна зазначити, що новий T7 2020 року обзаведеться більш витягнутим обличчям, а кузов отримає довгі звиси.

Втім, про ціни поки говорити рано, а ось автомобіль покажуть аж у 2020 році, так що доведеться почекати.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.