Поліція штату Індіана вирішила замінити свої бензинові седани Dodge Charger електромобілями Tesla Model 3. Таким чином електрокари компанії Ілона Маска вперше стали патрульним машинами. Схоже, автомобілі зможуть відмінно виконувати свої обов'язки, якщо врахувати, що розгін від 0 до 100 займає близько 2х секунд, так що любителям порушувати ПДР на авто не вдасться сховатися від копів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Глава правоохоронців розповів ЗМІ, що Tesla обійдуться їм набагато дорожче, ніж Dodge. Але зате потім поліцейські зможуть економити на бензині і обслуговуванні патрульних машин.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що Tesla Model 3 повністю відповідає всім потребам правоохоронців: і по динаміці, і по керованості, і запасу ходу. Тепер поліцейські будуть їздити на дорогих автомобілях, які може собі дозволити далеко не кожен.

Нагадаємо Model 3 була представлена Tesla в березні 2016 року. Нещодавно компанія втратила найбільшого покупця електромобілів в Європі - німецьку Nextmove. Німці відмовилися придбати 85 електрокарів з-за “низької якості збірки”.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.