Топ-5 популярних новинок в ігровому магазині Steam першого тижня осені 2019 року. Ці ігри точно не можна пропустити, навіть якщо ви тільки початківець гравець. Звичайно, деякі з проектів коштують чималих грошей, і їх завжди можна купити зі знижкою, якщо час від часу стежити за грою.

На 5 місці розташувався 2D-платформер Minoria, який зараз по знижці продається за 15 євро.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

4 місце зайняв PVP-гра Hunt: Showdown, яка має також місії і з PVE-режимами, в якому гравцям доведеться протистояти злу разом. За цей першокласний стрілок магазин просить 39 євро.

На 3 місця розташувалася цікава гра Heave Ho для чотирьох друзів, які зможуть провести час трохи веселіше. Такий собі доброзичливий платформер за 8 євро.

На другому місці розмістилася гра Telling Lies, яка змусить вас думати, і стежити за життям 4-х людей, які замішані в одній історії. 17 євро за гру.

на 1 місці у нас хоррор-гра Blair Witch, яка точно сподобається фанатам фільму “Відьма з Блер”. За відьму попросять 27 євро.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.