Нещодавно компанія Google запросила журналістів на прес-конференцію, яка пройде 19 березня в рамках ігрової виставки Game Developers Conference (GDC). Нагадаємо, захід стартує о 20:00 по Києву. Щоб залучити як можна більше аудиторії до цього заходу, компанія додала пост в Twitter.

Ролик, виконаний в точній відповідності ігрової тематики, являє собою нарізку декількох окремих сцен з демонстрацією вузьких просторів в самих різних сеттингах (наукова фантастика, космос, фентезі, гонки). При цьому картинка супроводжується відповідними кожній сцені звуками. За допомогою цього ролик компанія натякає на “геймінг майбутнього”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

на Жаль, сам ролик не дає анінайменшого уявлення про те, у чому конкретно полягає бачення майбутнього геймінга пошукового гіганта. Швидше за все, мова йде про проект Project Stream, який дозволить грати в будь-які ігри на будь-якому пристрої. Весь секрет у трансляції гри.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.