Американська компанія Lockheed Martin продовжить розробку концепції гіперзвукових систем оборони під назвою “гіперзвукова оборона терміналу перехоплювача Валькірії”.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Робота буде виконана у Гранд-Прері, штат Техас, з передбачуваною датою завершення 2 травня 2020 року”, - йдеться в повідомленні. Це означає, що гіперзвукова зброя у США вже буде в 2020 році.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Секретна програма "Валькірія" управляється Агентством з протиракетної обороні і охоплює розробку нового покоління системи озброєння, здатної перехоплювати і знищувати гіперзвукові ракетні загрози.

Згідно з відкритими джерелами, нова система гіперзвукової оборони "Валькірія" призначена для ефективного стримування сил Росії і Китаю, двох найбільших загроз, згаданих у Стратегії національної оборони.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.