10 вересня відбудеться презентація нових смартфонів Apple, ймовірно, під назвою iPhone 11. Однак, новий процесор смартфона засвітився в Geekbench 4, показує пристойний приріст продуктивності нових iPhone 11.

На сайті бенчмарку Geekbench 4 засвітилося якийсь пристрій під кодовою назвою iPhone 12,1, що працює на iOS 13.1 з ідентифікатором материнської плати N104AP. Є дуже велика вірогідність, що цим смартфоном була нова версія бюджетника iPhone XR.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

найцікавіше те, який результат видав тест в Geekbench 4. Це дві цифри: 5415 і 11294. Перша означає результати обчислювальної потужності в одноядерному режимі, і це рекорд для сучасних смартфонів, адже найпотужніший Galaxy Note 10 видає на 300 балів менше. А ось в багатоядерний тесті новий iPhone поступається флагманам Android на цілу 1000 балів. З іншого боку оптимізація ОС для iPhone зробить свою справу, і смартфони будуть працювати набагато швидше.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.