Google днями офіційно випустила прошивку Android10, яка раніше була відома як Android Q. Власники смартфонів модельного ряду Google Pixel першими зможуть оновитися починаючи з 3 вересня. Однак, до кінця осені новинка з'явиться і на інших смартфонах, так що користувачам доведеться почекати.

Чоловічий 10 дебютувала в березні 2019 року. Ще в бета-версії можна було побачити значні зміни: темна тема оформлення, нова система навігації, вдосконалена система захисту, нова схема оновлень через Google Play, функція Smart Reply, а також розширений батьківський контроль. Крім цього, нова версія ОС почала працювати зі складними телефонами, чого не було в попередніх версіях.

Компанія відзначає, що в Android 10 будуть додаватися нові функції, але з часом.

Популярні новини зараз
Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.