Нову версію легендарного спорткара Toyota Supra порівняли в гонці по прямой з хот-хэтчем Volkswagen Golf R. Схоже, виробник вирішив показати, яким повинен бути спортивний автомобіль, який відмінно відчуває себе як на трасі, так і в міському середовищі.

Toyota Supra, яка брала участь в гонці, оснащена трилітровим двигуном потужністю близько 340 кінських сил, у той час як VW Golf R, який брав участь у заїзді, використовує дволітровий мотор потужністю приблизно 300 л. с. Втім, якщо не вдаватися в технічні характеристики, ролик виявився дуже красивим. Така собі креативна реклама від японців.

Ролик, присвячений гонці, був опублікований на YouTube-каналі Cars.co.za.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.