В кінці серпня компанія Xiaomi випустила ще один свій смартфон під брендом Redmi – Note 8 Pro. При цьому новинка тільки на цьому тижні надійшла в продаж і вже встигла поставити новий рекорд. Втім, не дивно, так як смартфон поєднує в собі характеристики флагмана, але при цьому залишається в бюджетному сегменті. Таке під силу далеко не кожному виробнику.

Повідомляється, що тільки за перший день продажів в Китаї було придбано 300 тисяч пристроїв. До речі, його попередник Redmi Note 7 – у цей проміжок розійшовся накладом у 100 тисяч. Якщо Note 7 користувався величезним успіхом, то цей гаджет порве всі шаблони. такі продажі не снилися навіть Apple.

Redmi Note 8 Pro отримав 6,53-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD +. Смартфон працює на процесорі MediaTek Helio G90T c системою рідинного охолодження.

Популярні новини зараз
Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"
Показати ще

Ємність батареї становить 4 500 маг. Також модель оснащена модулем NFC для безконтактного розрахунку смартфоном. Смартфон в цілому можна назвати ігровим, але ціна в 200 доларів говорить про зворотне. Коли смартфон з'явиться на ринку України - невідомо.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.