Ілон Маск відноситься до традиційної освіти з презирством. Звичайно, у нього є своє бачення освіти в школах, і воно кардинально відрізняється від нинішньої програми.

По-перше, Маск зазначив, що рішення математичних задач можуть бути марними, так як учні не знають, як використовувати ці знання в реальному житті. Необхідна практика з теорією.

По-друге, Маск вважає, що дітей потрібно вирішувати проблеми, а не користуватися методикою, яка не приносить користі.

Також Маск відзначив важливість прислухатися до інтересів дітей, адже вони у кожного свої, і ставити на них хрест категорично не можна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також геній-мільярдер не бачить в тестах ніякої користі, і від них варто відмовитися.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.