Nokia випустила новий “невмирущий” мобільний телефон Nokia 800 Tough. Він може витримати падіння на бетон і температуру до 55 градусів. Такими показниками не може похвалитися будь-який інший девайс. Щоправда, заради цього довелося скоротити функціонал гаджета, але основні функції він виконує.

Звичайно ж, телефон захищений максимально. Йому не страшні падіння, води він теж не боїться, та й температура його не лякає, як це було з iPhone, які розряджалися за 5 хвилин при низькій температурі.

Рифлений корпус телефону виконаний з композитних матеріалів, має гумовий бампер і протиковзке покриття. Може пропрацювати 30 днів у режимі очікування і 12 годин в режимі розмови.

Працює з голосовим помічників Google Assistant, який викликається гарячою клавішею.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Nokia 800 Tough надійде в продаж в жовтні за ціною 109 євро. Поки немає даних, коли смартфон з'явиться на ринку України.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.