Творець Facebook Марк Цукерберг оголосив про створення нової функції соцмережі, яка дозволить користувачам налагодити особисте життя - Facebook Dating.

"Сьогодні ми анонсуємо новий набір функцій для побачення, які незабаром з'являться в нашій соціальній мережі. Це буде окрема платформа для побудови справжніх, довгострокових стосунків", – заявив Марк Цукерберг.

Додаток буде схожий на його головного конкурента - Tinder. Скористатися Facebook Dating зможуть користувачі старші 18 років. Сервіс вбудований в основний додаток соцмережі, але передбачає створення окремого профілю. Крім того, в нього можна інтегрувати фото з особистого профілю в Instagram.

Шукати партнерів можна як серед друзів, так і серед випадкових людей. Найцікавіша функція - Secret Crush. У цей список можна додати друга з Facebook або підписника в Instagram, якому боїться зізнатися у симпатії. Якщо "краш" взаємний, обидва про це дізнаються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сервіс Facebook Dating запущений в 19 країнах Північної, Південної Америки та Азії. В Європі сервіс буде запущений до початку 2020 року.

Нагадаємо, Xiaomi дозволила прибрати рекламу смартфонах Redmi і Xiaomi однією кнопкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Samsung назвала остаточну дату виходу гнучкого смартфон Fold.

Також "Знай.uа" писав, Ілон Маск назвав традиційні школи непотребом, і ось чому.