Сьогодні Xiaomi порадувала своїх шанувальників дивовижною новинкою, яка стала справжнім сюрпризом для всіх власників собак. Компанія випустила незвичайний телескопічний-повідець — Xiaope Stream Light.

Особливості

Рукоятка з обох сторін оснащена кільцем з RGB-підсвічуванням. Вона відображає 1530 квітів і підтримує 5-ть основних режимів, які перемикаються сенсорною кнопкою: монохромний, зелено-жовтий, жовто-фіолетовий, пурпурний, суміш 7-ми кольорів, передає ProstoMOB.

З передньої сторони також розміщений ліхтарик потужністю 100 люмен і завдяки потужному набору лінз він здійснює світіння, на відстань до 5 метрів.

Всередині корпусу повідця використовують спіральну пружину з нержавіючої сталі 301, імпортовану з Японії. Мастило Kunlun і U-образний, гладкий випускний канал дозволяють легко розтягувати повідець до 3-ох метрів. Є підтримка напівавтоматичного блокування, зупинка одним натисканням, блокування повернення, що дозволяє легко управляти вихованцем навіть у непередбачених обставин.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мотузка в даних девайсах визначає термін служби повідка. Телескопічна тягова мотузка Xiaopi Streamer використовує надвисокомолекулярне поліетиленове волокно, яке використовується для виготовлення авіаційного парашута, що забезпечує її високу зносостійкість.

Також даний повідець оснащений незнімним акумулятором, який може використовуватися при необхідності.

Ціна

Вартість в Китаї 289 юанів (40 $).

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.