Жінки відчувають більш сильні болі в шиї під час використання смартфона, ніж чоловіки. Це пов'язано з тим, яке положення вони приймають під час користування гаджетом.

Цю інформацію повідомляє Daily Mail із посиланням на дослідження вчених.

Експерти розповіли, що справа у положенні, яке приймає шия, дивлячись на екран гаджета. У чоловіків шия, як правило, довша, і вони згинають її біля самої голови, а жінки, навпаки, ближче до грудей.

Тепер дослідники мають намір з'ясувати, чи пов'язано те, яким чином жінки згинають шию, користуючись електронними пристроями, з болем у шиї і щелепі. При цьому фахівці радять якомога рідше проводити час, дивлячись зверху вниз у смартфон або планшет.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що творець Facebook Марк Цукерберг оголосив про створення нової функції соцмережі, яка дозволить користувачам налагодити особисте життя - Facebook Dating.

"Сьогодні ми анонсуємо новий набір функцій для побачення, які незабаром з'являться в нашій соціальній мережі. Це буде окрема платформа для побудови справжніх, довгострокових стосунків", – заявив Марк Цукерберг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Samsung назвала остаточну дату виходу гнучкого смартфон Fold.

Також "Знай.uа" писав, Ілон Маск назвав традиційні школи непотребом, і ось чому.