Проект Google Earth дозволяє всім бажаючим швидке віртуальне переміщення майже в будь-яку точку планети - для здійснення такої подорожі не потрібно відривати погляд від смартфона. Втім, цього разу компанія вирішила випустити велике оновлення для додаток, який здивує навіть завзятих Android-юзерів.

Нова версія програми обзавелася новим шаром анімації, що відображає рух хмар по всьому світу за останні 24 години. Звичайно ж, фото робляться за допомогою супутників, так що з приводу достовірності інформації переживати точно не варто.

щогодини нове зображення відправляється в Google: спеціальний алгоритм стискає вихідні зображення, додає до них тіні і прозорість, а потім створює з готових кадрів плавну анімацію - секунда відтворення відповідає годині реального часу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли оновлення добереться до смартфонів користувачів - невідомо.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.